Wanneer je je wenkbrauwen wilt laten doen, dan ga je natuurlijk naar www.tbmedical.nl. Zij kunnen je helpen met het aanbrengen van permanente make-up. Maar wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een vorm van cosmetische tatoeage. Je kunt er voor kiezen om je wenkbrauwen, ogen of mond te laten tatoeƫren. Het voordeel van deze behandeling is dat je niet meer elke dag je make-up hoeft aan te brengen. Ook als je een drukke baan hebt of gewoon geen zin hebt om je elke dag op te maken, is dit een uitkomst voor jou!

De behandeling is simpel: er wordt pigment in de bovenste laag van de huid gebracht. Dit pigment blijft een aantal weken zichtbaar, maar vervaagt daarna geleidelijk. Je kunt ervoor kiezen om het pigment elke 6 tot 8 weken opnieuw aan te brengen, zodat het altijd mooi donker is.

Dit kan dus gedaan worden aan verschillende gezichtselementen. De wenkbrauwen zijn hier het belangrijkst in. Wenkbrauwen zijn de belangrijkste elementen van het gezicht en dragen bij aan hoe jij eruit ziet. Om deze reden wil iedereen tegenwoordig mooie wenkbrauwen hebben.

Er zijn twee technieken die ingezet worden bij het aanbrengen van permanente make-up:

Microblading is een semi permanente make-up behandeling wat ook wel bekend staat als de hairstroke techniek. Hierbij wordt er met een mesje dunne lijntjes rondom de wenkbrauwen geplaatst.

Powder brows is een andere semi permanente make up wenkbrauwen techniek. Powder brows worden ook wel ombre brows. Dit komt omdat het een overloop effect heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *