Tatoeages en piercings zijn niet per se een nieuwe trend in de wereld, maar mensen beschouwen deze ideeën nog steeds als een noviteit. Het eeuwenoude geloof van criminelen en mensen met ‘losse’ karakters die tatoeages of ringen dragen, komt nog steeds voor bij de oudere generaties, maar is bij de jeugd totaal vernieuwd. Je kunt in India minstens de helft van de studenten op een universiteit zien met een tatoeage of een piercing. Dit komt omdat dit is wanneer tieners hun ware identiteit en rol in de samenleving ontdekken, en wat is een betere manier om dit aan het publiek te uiten dan een polstattoo of een schelppiercing te krijgen.

Tatoeages en piercings staan ​​bij veel mensen op hun bucketlist, maar uit angst voor pijn en infecties gaan niet veel mensen verder met hun droom. De grootste fout die deze mensen maken is dat ze anderen om hun mening vragen en hoeveel pijn ze voelen, niet begrijpend dat pijn een subjectief gevoel is. Toch zijn er sommige plaatsen waar bijna iedereen een beetje pijn voelt, ofwel een scherpe prikkelende pijn die seconden aanhoudt of een brandende pijn die bijna een week aanhoudt. Er is ook het feit dat veel mensen in het begin op zijn minst een beetje infectie krijgen, terwijl sommigen zelfs keloïde littekens krijgen, die door professionals moeten worden genezen.

Dit gebied is gevoelig voor pijn vanwege de meerdere zenuwen die zich in dit gebied bevinden, en staat daarom hoog op de lijst van ‘gerangschikt: de meest pijnlijke plaatsen om een ​​tatoeage op je lichaam te krijgen’. ook voor velen irritant en pijnlijk zijn; daarom worden hoofdtatoeages niet aanbevolen voor iemand anders dan degenen die veel ervaring hebben met het laten tatoeëren en die nog maar heel weinig ruimte over hebben op de rest van het lichaam voor tatoeages.

De pijn bij het krijgen van dit piercing-idee is niet erg hoog, maar vanwege het feit dat hier veel zenuwuiteinden te vinden zijn, kun je een paar minuten een scherpe prik voelen. Zorg ervoor dat het niet vast komt te zitten in je haar of kleding, want je zult zeker een paar minuten besteden aan het losmaken van het ding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *