Je kunt ervoor kiezen om je quote overal op je lichaam te plaatsen, maar als je voor de eerste keer een tatoeage laat zetten, ga dan voor een gebied met veel spieren en vet eronder. Anders zou je veel pijn hebben, waardoor je lange tijd van tatoeages af zou blijven. Mensen gebruiken over het algemeen rare en gekke lettertypen voor een grappig citaat of vetgedrukte, cursieve of typemachinelettertypen voor diepgaande aanhalingstekens voor de lettertypen. Je kunt verschillende symbolen toevoegen, zelfs oude stamsymbolen als je denkt dat dit de schoonheid van de tatoeage zou vergroten, maar onthoud dat je geen enkele cultuur beledigt of je eigen cultuur toe-eigent met je tatoeage. Uiteindelijk kun je ook de taal van je tatoeage kiezen: het hoeft niet in het Engels te zijn; u kunt ook andere talen kiezen. Maar let op: CONTROLEER OP SPELLINGFOUTEN!

Deze schoolse citaten zijn een van de meest populaire tattoo-verzoeken die studio’s krijgen. De kunst van het lezen is wijdverbreid en het ziet ernaar uit dat het nooit zal stoppen, wat onze ouders ook zeggen!

Je kunt overal op je lichaam pronken met je tatoeage. Mensen geven er over het algemeen de voorkeur aan om de hunne op hun armen te krijgen, omdat het pijnniveau minder is. Je kunt er ook voor kiezen om je benen, borst of rug te inkten, maar als je gevoelig bent voor pijn, zorg er dan voor dat je het niet doet in een gebied waar de huid dun is en net boven het bot of zelfs op plaatsen waar de huidcellen regenereren sneller dan andere delen, zoals de handpalm of de binnenkant van je lippen.

De reden van elke persoon om een ​​tatoeage te nemen is uniek voor hen: het kan een zin zijn die hen inspireert of motiveert of gewoon iets dat ze leuk vinden. Je zou citaten kunnen gebruiken uit je favoriete boek, film, serie, nummer of zelfs iets dat iemand je ooit heeft verteld, en het resoneerde met je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *